Licence

Nova sezona je že pred vrati in zato je potrebno urediti trenerske licence za tekmovalno sezono 2022/2023.

Tudi letos boste trenerji ali klubi oddali zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čim prej.
Na spodnji povezavi najdete kratka navodila kako oddati vlogo za izdajo trenerske licence.
NAVODILA

Trenerji, ki pa želite v sezoni 2022/2023 imeti licenco UEFA PRO, PRO, UEFA A, UEFA FUTSAL B, FUTSAL C oddate vlogo na enak način, ampak bo vloge obravnavala Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS).

Vsi trenerji, ki ste novi in še niste v sistemu Regista, se obrnete na nas preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v mail pripnete skenirano nogometno diplomo in sliko (za izdajo trenerske izkaznice). Navedete tudi elektronsko pošto, na katero ste dosegljivi in domači naslov.

Potek izdaje trenerskih licenc (koraki):
1. Prijava trenerja v Registo https://regista.nzs.si/ (meni na levi: Licenciranje trenerjev -> Nova vloga (izpolnite oz. ustrezno izberete podatke) -> Oddaj vlogo (NAVODILA)
2. Komisija pregleda vlogo (v kolikor imate dovolj točk - 60, potem vam v vlogi navedemo podatke za plačilo; če pa nimate dovolj točk, vašo vlogo prestavimo na ZNTS, za izdajo administrativne licence, a je licenca dražja).
Cene licenc v sezoni 2022/2023


3. Ko prejmemo vaše potrdilo o plačilu licence, vlogo predamo na ZNTS v potrditev. Šele, ko tam vlogo potrdijo, je vaša licenca za novo sezono potrjena.
4. V klubu morate nato posodobiti oz. dodati trenerje k ustreznim selekcijam, vse te spremembe pa morajo nato še biti potrjene iz strani matičnega MNZ.


PLAČILO LICENC

Vsi, ki ste oddali vloge za izdajo licence v informacijskem sistemu Regista, imate dovolj točk (60 točk) in vam je komisija pregledala vašo vlogo ter pripisala podatke za plačilo, lahko svoje licenčnine (UEFA B in C) plačate na:
Združenje nogometnih trenerjev Maribor
Engelsova ulica 6
2000 Maribor


TRR: SI56 0417 3000 1334 041
Referenca: SI99

V kolikor vaša vloga še ni bila pregledana ali ni popolna NE plačujte licence.
Višina licenčnine za izdajo licence C in UEFA B je po sklepu ZNTS (2. 6. 2022):
- licenca C: 59,50 EUR,
- licenca UEFA B: 93,50 EUR.

V kolikor klubi plačujete za več trenerjev skupaj vas prosimo, če v zadevo OBVEZNO pripišete imena in priimke trenerjev za katere ste plačali.

Tisti, ki nimate dovolj točk zaprosite za administrativno licenco. Po sklepu ZNTS administrativne licence izdaja samo ZNTS, zato se je potrebno obrniti na njih.

Plačilo članarine ZNT Maribor
Članarino ZNTM plačajo samo tisti, ki je niso poravnali ob licenčnem seminarju B in C. Torej novi člani, ponovno aktivirani člani itd. Članarino, ki znaša 20 € lahko poravnate skupaj z licenčnino. Brez plačane članarine matičnemu društvu se vam licenca ne potrdi.

Trenerji, ki trenirate v tujini (npr. Avstrija) in potrebujete urejeno licenco PREJ, vas prosim, če nas na to opozorite. Hvala za sodelovanje.

Vse informacije o izdaji licenc najdete v Pravilniku o izdaji licenc.
Za vsa vprašanja smo na voljo preko našega elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Želimo vam lep dopust ter uspešne priprave na novo sezono.

UO ZNTM