Licence

Nova sezona je že pred vrati in zato je potrebno urediti trenerske licence za tekmovalno sezono 2019/2020.

Tudi letos boste trenerji ali klubi oddali zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čim prej.
Na spodnji povezavi najdete kratka navodila kako oddati vlogo za izdajo trenerske licence.
NAVODILA

Dodatno pa prilagamo še navodila za prijavo na seminarje, ki se bodo v naslednji tekmovalni sezoni prav tako kreirali v Registi.
Navodila za prijavo v seminar

Koristite informacijski sistem NZS v čim večji meri, olajšali boste delo sebi in drugim.

Trenerji, ki pa želijo v sezoni 2019/2020 imeti licenco UEFA PRO, PRO, UEFA A, UEFA FUTSAL B, FUTSAL C oddajo vlogo na enak način, ampak bo vloge obravnavala Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS).

Vsi trenerji, ki so novi in še niso v sistemu Regista, se obrnete na nas preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in v mail pripnete skenirano nogometno diplomo in sliko (za izdajo trenerske izkaznice).

PLAČILO LICENC

Vsi, ki ste oddali vloge za izdajo licence v informacijskem sistemu Regista in imate dovolj točk (60 točk), lahko svoje licenčnine (UEFA B in C) plačate na:
Združenje nogometnih trenerjev Maribor
Engelsova ulica 6
2000 Maribor


TRR: SI56 0417 3000 1334 041
Referenca: SI99

Cena za izdajo licence C in UEFA B se je s 1. 1. 2020 spremenila:
- licenca C: 59,50 EUR,
- licenca UEFA B: 93,50 EUR.

V kolikor klubi plačujete za več trenerjev skupaj vas prosimo, če v zadevo OBVEZNO pripišete imena in priimke trenerjev za katere ste plačali.

Tisti, ki nimate dovolj točk zaprosite za administrativno licenco. Po sklepu na skupščini ZNTS, po novem administrativne licence izdaja samo ZNTS, zato se je potrebno obrniti na njih.

Plačilo članarine ZNT Maribor
Članarino ZNTM plačajo samo tisti, ki je niso poravnali v začetku leta ob licenčnem seminarju B in C. Torej novi člani, ponovno aktivirani člani itd. Članarino, ki znaša 20 € lahko poravnate skupaj z licenčnino.

Trenerji, ki trenirate v tujini (npr. Avstrija) in potrebujete urejeno licenco PREJ, vas prosim, če nas na to opozorite. Hvala za sodelovanje.

Vse informacije o izdaji licenc najdete v Pravilniku o izdaji licenc.
Za vsa vprašanja smo na voljo preko našega elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Želimo vam lep dopust ter uspešne priprave na novo sezono.

UO ZNTM