Seminar PRO, UEFA PRO in A - Portorož (12. in 13. 1. 2019)

Spoštovani trenerji.

Za trenerje A, PRO, UEFA PRO:
Obveščamo vas, da se je UO ZNT Maribor na zadnji redni seji odločil, da tudi letos krije stroške nočitve za tiste člane ZNT Maribor, ki bodo oba dneva prisotni na seminarju PRO, UEFA PRO in A v Portorožu (12. in 13. januar 2019).
Za člane ZNT Maribor, ki bodo prisotni na seminarju en dan bo za vse, ki se bodo pravočasno prijavili, organiziran brezplačen prevoz.
ZNT Maribor pobira prijave trenerjev do četrtka, 20. 12. 2018 na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Zaradi rezervacije sob in prevoza kasnejše prijave ne bodo več mogoče. Upoštevajte rok prijave in o tem obvestite tudi ostale trenerje s takšno licenco.

Ob prijavi navedite:
1. Ime in priimek
2. Telefonsko številko
3. Nočitev: DA ali NE
4. Prevoz z ZNTM: DA ali NE


Vsi prijavljeni boste nadaljnje informacije okrog prevoza in nočitve dobili na vaše elektronske naslove nekaj dni pred seminarjem.
Vse dodatne informacije okrog seminarja, prijave in kotizacije najdete TUKAJ.
>> Uradni RAZPIS ZNTS.

Obvestilo za vse trenerje ZNT Maribor
Obveščamo vas, da bo letni licenčni seminar in skupščina ZNT Maribor v soboto, 26. 1. 2019, na enaki lokaciji (FF in UŠC Leona Štuklja) kot v začetku leta. Na seminarju prejmete 50 točk za novo tekmovalno sezono. Prijave v Registi bodo kmalu odprte.
 
Lep pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor