Dousposabljanje - Strokovni delavec 1 in 2 (športno treniranje, nogomet/futsal)

Spoštovani,

obveščamo vas, da je na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi objavljen razpis za dousposabljanje za pridobitev strokovnega naziva Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet / futsal (po starem Trener C, Trener futsal C).

Izobraževanje bo potekalo v Ljubljani, na Fakulteti za šport od 15. – 17. marca 2019, v obsegu 17 ur. Dousposabljanje je obvezno za vse trenerje, ki imajo strokovni naziv Trener C in Trener futsal C, saj jim strokovni naziv poteče 20. 6. 2020.

Vsi, ki bodo želeli opravljati usposobljenost Strokovni delavec 2 – športno treniranje – nogomet / futsal (po starem Trener UEFA B IN Trener FUTSAL UEFA B) v letu 2019, morajo imeti opravljeno dousposabljanje. Na dousposabljanje se morajo prijaviti tudi vsi trenerji UEFA B in futsal UEFA B, ki bodo želeli pridobiti strokovni naziv Strokovni delavec 2 – športno treniranje – nogomet / futsal, ali pa nadaljevati usposabljanje za strokovni naziv Trener UEFA A po letu 2020.

Vsi trenerji se morajo prijaviti preko spletne aplikacije preko povezave: http://prijave.olympic.si. V aplikacijo se je potrebno najprej registrirati in sicer tako, da predložite kopijo osebnega dokumenta in potrdilo o zaposlitvi, šele ob potrditvi skrbnika aplikacije pa lahko nadaljujete s prijavami na dogodke. Trenerji, ki se ne bodo mogli prijaviti preko spletne aplikacije (NEZAPOSLENI), se bodo lahko prijavili po 20. 2. 2019 na NZS.

V letu 2019 sta načrtovana še dva razpisa za dousposabljanje in dva v letu 2020. Za dodatne informacije je na voljo g. Branko Elsner (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Lep pozdrav,
Branko Elsner, NZS - usposabljanje trenerjev