Izpopolnjevalni seminarji 2019

Spoštovani trenerji.

Ponovno vas obveščamo, da so v Registi možne prijave na oba naša izpopolnjevalna seminarja ter na seminar ZNTS. Termini so sledeči:
1. termin (ZNT Maribor): Ponedeljek, 26. 8. 2019, Maribor (Ljudski vrt - igrišče z umetno travo "Partizan")
2. termin (ZNT Maribor): Ponedeljek, 2. 9. 2019, Dravograd (igrišča NK Dravograd)
3. termin (ZNTS): Ponedeljek, 9. 9. 2019, Športni park Ljubljana Šiška ob 17. uri (OBVESTILO ZNTS)

Navodila za prijavo na seminar najdete tukaj:
 
Dodatne informacije okrog obeh izpopolnjevalnih seminarjev ZNT Maribor:
16.30–17.00: Akreditacija oz. vpis prisotnosti trenerjev
17.00–18.15: Tema seminarja: Dinamična tehnika v procesu treninga (v sodelovanju z NK Maribor, NK Dravograd ter inštruktorji NZS)
18.15–18.30: Razdelitev potrdil trenerjem
 
Akreditacija bo ob samem igrišču ali na označeni lokaciji. Trenerji se na začetku vpišete na listo prisotnosti, na koncu seminarja pa OBVEZNO dvignete potrdilo o udeležbi. Kdor potrdila ne dvigne, se mu seminar ne bo priznal. Potrdilo shranite vsaj eno leto.
Sam seminar bo letos potekal malce drugače. Delitev bo na 3 skupine (mali nogomet 7:7, srednji 9:9 in veliki 11:11), delo se bo organiziralo na terenu (praktični del) - trenerji pa si boste ob igrišču lahko sami ogledali vaje oz. trening za selekcije, ki jih sami trenirate.

Udeležite se lahko samo enega izmed seminarjev ter tako pridobite obveznih 10 točk oz. 20 točk (ZNTS) za naslednjo sezono 2020/21. Vsi izpopolnjevalni seminarji so brezplačni.
 
Še enkrat vas opominjamo, da si čim prej uredite trenerske licence za novo tekmovalno sezono 2019/2020.

Tudi letos trenerji ali klubi oddate zahtevek oz. vlogo za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista.
Vse informacije in nadaljnja navodila najdete na naši spletni strani (podstran LICENCE):
http://www.zntmaribor.si/index.php/licence

Vloge trenerjev, ki nimajo dovolj točk (vsaj 60) pa bodo predane na ZNTS, kjer bodo morali pridobiti administrativne licence. V kolikor na vašem profilu nimate zavedenih kakšnih točk, nam lahko kar na naš e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredujete potrdilo iz seminarja, ki ga nimate zabeleženega.
 
Vse trenerje, ki že imate urejene licence pa vas naj samo spomnimo, da mora vaš klubski administrator pred prvim krogom pri ustrezni selekciji ažurirati podatke, na MNZ Maribor pa vam to spremembo morajo nato še potrditi, da boste na tekmah lahko uradno zavedeni kot trener te selekcije. Uredite si to čim prej.
Želimo vam uspešno tekmovalno sezono.
 
Lep pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor