Brezplačno strokovno izobraževanje za trenerje mlajših selekcij (do U7)

Spoštovani klubi MNZ Maribor.

Združenje nogometnih trenerjev Maribor s podporo Medobčinske nogometne zveze Maribor vnovič organizira brezplačno strokovno izobraževanje za trenerje mlajših selekcij (do U7), ki delujejo v klubih MNZ Maribor z naslovom »Kaj in kako učimo nogometaše do U7«.

V ZNT Maribor želimo klubom in vsem trenerjem (z licenco in brez) omogočiti krajše brezplačno strokovno izobraževanje, kjer se bodo seznanili z osnovami pri delu z najmlajšimi (nogometni vrtec), kar se tiče učenja nogometnih veščin, pedagoških in didaktičnih pristopov ter jim s praktičnim seminarjem prikazati pravilno izbiro igralnih oblik in vaj za kategorije do U7.

V upanju, da bo interes klubov in posameznikov, ki delajo z najmlajšimi, velik, vas pričakujemo na brezplačnem strokovnem izobraževanju, v ponedeljek, 25. 11. 2019, ob 17.45 (registracija), v telovadnici osnovne šole Borci za severno mejo v Mariboru. Trenerje naprošamo, da imajo s seboj športno opremo za telovadnico, saj bodo izvajali in demonstrirali vaje ter igre. Seminar bo trajal predvidoma do 19.30.

Prijave oddajte preko spletnega obrazca https://forms.gle/FfCcjVMD9W4Hi8sC9 najkasneje do ponedeljka, 18. 11. 2019. Ob prijavi navedite vaše ime in priimek, kontakt (elektronska pošta in telefon) ter klub v katerem delujete.

Športni pozdrav,
ZNT Maribor