Licenčni seminar PRO, UEFA PRO in A - Portorož (11. in 12. 1. 2020)

Spoštovani trenerji.

Obveščamo vas, da se približuje seminar PRO, UEFA PRO in A v Portorožu (11. in 12. januar 2020). UO ZNT Maribor je na svoji 16. redni seji sprejel naslednji sklep:

SKLEP: ZNT Maribor bo vsem svojim članom ponudil brezplačen prevoz na seminar A v soboto ali nočitev iz sobote na nedeljo za vse trenerje PRO/UEFA PRO. Slednje velja samo za trenerje, člane ZNT Maribor, ki imajo stalno prebivališče na področju MNZ Maribor ali delujejo v klubih MNZ Maribor. 

Za tiste, ki bodo prisotni na seminarju en dan (v soboto, 11. 1. 2020) in se bodo pravočasno prijavili, bo organiziran brezplačen prevoz; za trenerje PRO/UEFA PRO pa kritje nočitve iz sobote na nedeljo. ZNT Maribor pobira prijave trenerjev do 20. 12. 2019 preko spletnega obrazca, ki je na voljo na naslednji povezavi: https://forms.gle/WomV95txWoFMH6pD6

Zaradi rezervacije sob in prevoza kasnejše prijave ne bodo več mogoče, zato upoštevajte rok prijave!

Vsi prijavljeni boste nadaljnje informacije okrog prevoza in nočitve dobili na vaše elektronske naslove nekaj dni pred seminarjem.

OSNOVNA NAVODILA:

  • Vsak trener se mora v roku prijaviti v aplikaciji 'Regista NZS'.
  •  Izključno na podlagi prejete prijave v 'Registi NZS', bo trenerju posredovan račun ZNTS za kotizacijo seminarja v aplikaciji 'Regista' – ki ga je potrebno v roku plačati.
  • V kolikor plačilo računa za kotizacije ne bo izvršeno do seminarja, trener ne bo uvrščen na seznam in ne bo mogel prisostvovati seminarju.
  • Vsak trener mora posebej plačati članarino (20 €) pri svojem DNT oz. OZT, kar je eden od pogojev za udeležbo in pridobitev licence.
  • Za pridobitev licence PRO in UEFA PRO je potrebna obvezna prisotnost na seminarju oba dneva – 11. in 12. 1. 2020, za licenco UEFA A pa samo v soboto 11. 1. 2020.
  • Udeleženci seminarja PRO/A, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2020/21 v skladu s Pravilnikom o podeljevanju licenc.

Vse dodatne informacije najdete na spletni strani ZNTS https://www.nzs.si/NZS/Trenerji/ZNTS/Izobrazevanja ali v pripetih dokumentih (RAZPIS in PROGRAM).

Dodatno obvestilo za vse trenerje ZNT Maribor
Obveščamo vas, da bo letni licenčni seminar in skupščina ZNT Maribor v soboto, 25. 1. 2020, na enaki lokaciji (FF in UŠC Leona Štuklja). Na seminarju prejmete 50 točk za novo tekmovalno sezono. Prijave v Registi bodo kmalu odprte.

Lep pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor