Trenersko delo v času koronavirusa

Spoštovani člani ZNT Maribor.

Vem, da je nogometnim trenerjem v teh časih težko, ker ne morete opravljati svojega dela na nogometnem igrišču. Moram vas pohvaliti, da vas je zelo veliko pokazalo odgovornost do trenerskega dela in svojim igralcem pripravilo veliko možnosti za trening na daljavo oziroma trening na domu. Iskrene čestitke za takšen odziv na nastale razmere. To kaže, da imamo med nami res dobre in predane trenerje.

V ZNT Maribor se zelo trudimo, da vam nudimo čim boljšo podporo pri vašem delu. Veliko idej za trening na daljavo lahko najdete na našem YouTube kanalu (ZNT Maribor), Facebooku in naši spletni strani. Veseli bomo, če boste povezave delili med vaše igralce.

V tem trenutku delovanje ZNT Maribor miruje, ker so druge stvari bolj pomembne. Takoj, ko se bo situacija s COVID-19 umirila in bomo ponovno normalno zaživeli, pa bomo s polno mero odgovornosti in zanosa nadaljevali z našim delom, saj smo si v letu 2020 zadali kar nekaj projektov, ki jih bomo zagotovo uresničili. Žal nam trenutne razmere to onemogočajo.

Do takrat vam želim, da vi in vaši bližnji ostanete zdravi. Verjamem, da se kmalu vidimo na nogometnih igriščih.

Vse dobro in lep pozdrav.

Predsednik ZNT Maribor:
Boštjan Kamenšek