Dousposabljanje za 1. stopnjo

Spoštovani trenerji C in UEFA B.

Med nami še je vedno veliko trenerjev, ki še niso oz. niste opravili dousposabljanja. Ponovno vam pošiljamo obvestilo NZS in nov razpis Fakultete za šport, ki bo verjetno eden zadnjih, če ne celo zadnji!
Zato vse trenerje, ki ste trenerske licence C in UEFA B opravili pred letom 2018, naprošamo, da opravijo dousposabljanje 1. stopnjo (trenerji C) ter kasneje še 2. stopnjo (trenerji UEFA B). Brez tega ter nove diplome iz strani NZS v prihodnosti več ne boste dobili potrjene licence. Obvestilo lahko posredujete tudi stanovskim kolegom, za katere veste, da tega še niso opravili.
 
Vse informacije so dosegljive na spodnji povezavi.
KLIK!

Za ostale trenerje, ki ste to opravili v zadnjih letih ter pridobili novo diplomo in naziv Strokovni delavec 1 ali 2, je to obvestilo brezpredmetno. Enako velja za trenerje, ki ste licenco C ali UEFA B opravili po letu 2018 (novi trenerji) ali imate trenersko izobrazbo UEFA A ali višje.

Prijavite se čim prej, seminar bo tudi tokrat ON-LINE (na daljavo preko videokonference). Zgodnja prijava ter plačilo vam prinaša tudi nižjo prijavnino.

Lep pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor