Spoštovani trenerji.

Leto je naokrog in v priponkah vam pošiljamo vabilo na redno letno skupščino ter urnik rednega licenčnega seminarja ZNT Maribor, ki bo v soboto, 27. 1. 2024, na Filozofski fakulteti v Mariboru. Praktičnega dela ne bo.

Naprošamo vas, da se na seminar prijavite v Registi (ZNT Maribor – 2023/2024, Licenčni seminar UEFA B in C, 27.01.2024) ter si s tem zagotovite 50 točk, ki jih boste potrebovali za izdajo redne licence v novi sezoni.

Vse informacije o skupščini ter poročila najdete na povezavi: https://zntmaribor.si/zdruzenje/letne-skupscine/

Naprošamo vas, da do seminarja poravnate tudi letno članarino ZNT Maribor (20 €) in kotizacijo za seminar (25,50 €). V kolikor ste član drugega trenerskega društva, članarino poravnate tam.
Podatki za plačilo članarine ter kotizacije ZNT Maribor: https://zntmaribor.si/zdruzenje/postani-clan/

Ker bo kosilo ponovno po zaključku seminarja, vas prosimo, da OBVEZNO izpolnite spodnji obrazec in označite ali boste jedli kosilo (DA) ali ga ne boste jedli (NE). Podatek je nujen za naročilo števila obrokov.
Zadnji ROK za prijavo na kosilo je ponedeljek, 22. 1. 2024, do 12.00!
Povezava do obrazca: https://forms.gle/fPjxCtusVdLCVi5JA

V kolikor vam naš termin licenčnega seminarja ne ustreza, se lahko udeležite tudi licenčnih seminarjev drugih trenerskih društev. Članarino plačate matičnemu društvu, kotizacijo pa organizatorju seminarja (npr. če se udeležite licenčnega seminarja DNT Ptuj, potem njim nakažete kotizacijo za seminar).
https://znts.si/2023/12/06/licencni-seminarji-v-letu-2024/

Športni pozdrav,
Dejan Žmavc, sekretar ZNT Maribor